MPP logo

Pogoji Poslovanja

Splošni pogoji poslovanja podjetja MPP d.o.o. (v nadaljevanju proizvajalec), lastnika spletnih strani www.mpp.si.

Odveza odgovornosti
Proizvajalec spletnih strani, se po najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov na spletnih straneh na naslovu www.mpp.si. Kljub temu, pa proizvajalec dopušča možnost, da na spletnih straneh pride do tipkarskih napak vključno pri objavi cen, dobavnih rokih, kot tudi pri tehničnih specifikacijah in ostalih vsebinskih delih  spletnih strani. Proizvajalec se trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih izdelkov, vendar je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Kupljen izdelek lahko odstopa od izdelka na objavljenih fotografijah. Torej za napačne podatke na teh spletnih straneh proizvajalec ne odgovarja.

Cene
Če ni drugače napisano, so cene objavljene na spletnih straneh www.mpp.si v bruto obliki, torej vsebujejo DDV. Končna nakupna cena izdelka je lahko tudi stvar pogajanj med proizvajalcem in kupcem, zato lahko nakupna cena odstopa od cene objavljene na spletnih straneh.

Načini plačila
Kupec je dolžan plačati minimalno 50% vrednost nakupa vnaprej za želeni izdelek. Preostanek pa plača pred povzetjem. Plačilo je preko nakazila na račun proizvajalca po ponudbi/predračunu.

Dobavni roki
Čeprav se proizvajalec trudi kvalitetno in čim hitreje napraviti želeni izdelek za kupca, so dobavni roki objavljeni na spletnih straneh zgolj približni in proizvajalca  v ničemer ne zavezujejo. Proizvajalec bo vsakega kupca posebej obvestil o predvidenem dobavnem roku za želeni izdelek.

Garancija
Vsi prodani izdelki imajo garancijo 2 leti od dneva dobave. Za veljavno garancijo je potrebno shraniti prevzemni papir, ki ga je kupec prejel skupaj z izdelkom. Čeprav se proizvajalec po najboljših močeh trudi zadovoljiti potrebi kupca, se lahko zgodi, da garancija brez prevzemnega papirja ne bo veljala.

Proizvajalec si pridržuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni na kakršenkoli način in to kadarkoli, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.